Presse

Pasta Guide Aarhus: Enkelt og autentisk

Cafe Nero flyttede i starten af juli fra deres oprindelige placering på Banegårdspladsen til Skolegade i flotte nye lokaler, men den autentiske stemning og umanerligt gode pasta har de beholdt! Hos Cafe Nero får du klassiske og enkle pastaretter med få ingredienser og masser af smag. Pastaen og mange af de øvrige råvarer importeres direkte fra Italien – og kan desuden købes med hjem – men det er der ingen grund til, da menukortet indeholder en god håndfuld pastaretter, der samtidig er til at betale. Til frokost kan du blandt andet få dig en lækker fettucine con salsiccia med italiensk krydret pølse til 118 kroner, og hvis du besøger Cafe Nero om aftenen, så prøv en raviolacci funghi med Karl Johan svampe, Ricotta ost, løg og hvidvinssauce til 128 kroner. Havde det ikke været for udsigten til Domkirken og Aarhus Teater, får du her næsten følelsen af, at du befinder dig i Rom og ikke Smilets by!

Århus Stiftstidende: intim stemning og italienske specialiteter

Lokalerne er meget attraktive, tæt på Aarhus Teater og Domkirken. Tæt på turister og gæster, der vil opleve noget, og som vil nyde god mad og drikke. Samtidigt er der gode parkeringsmuligheder ved Hotel Royal, ved Dokk1 og under Navitas, siger den kommende ejer.
Nero - Café & Restaurant bliver navnet, som skal fortælle, at det er en italiensk café om dagen, men en restaurant om aftenen.
Intimt med masser af plads
Målet med den nye restaurant er, at alt fra betjening til indretning og mad skal give gæsterne en unik oplevelse. Maden bliver den samme autentiske italienske, som hos Café Nero på Banegårdspladsen med et par overraskelser, fortæller Sam Dolatshahi.
Det hele bliver serveret i omgivelser med rå vægge og med stor vinbar og 48-50 siddepladser indenfor og 20-25 ude.

Smag Aarhus: Stenbagte pizzaer rammer Skolegade

Når den italienske Nero Café & Restaurant slår dørene op til nye lokaler på Skolegade i slutningen af juni, bliver det med en ny tilføjelse på menukortet: Italienske pizzaer bagt på sten. Pizzaerne bages i en speciel italiensk ovn – ikke en traditionel stenovn med brænde – og de endelige varianter er endnu under udvikling. Restaurantchef Simone Seistrup lover dog, at der kommer noget for enhver smag. “Og det bliver med italienske råvarer – rigtig mozzarella og parmesan for eksempel. Og så bliver det kvalitetspizzaer. Ikke slaskede fast food-pizzaer,” siger Simone Seistrup.
Antipasti-pizza
De nye pizzaer vil både blive tilgængelige i normale størrelser samt som antipasti, hvor du får serveret mindre pizzaer af forskellige varianter. Derudover vil Nero Café & Restaurant hver måned tilbyde en “limited edition”-pizza, som ikke normalt vil være at finde på kortet. “Det kan for eksempel være en pizza med gedeost i stedet for mozzarella,” afslører Simone Seistrup.
Et sted for alle
Ifølge Simone Seistrup kommer pizzaerne prismæssigt til at ligge et sted, hvor alle kan være med. “Vi bliver absolut ikke blandt de dyreste i byen. Vi vil skabe et sted, hvor service og stemning er helt i top, men hvor alle kan komme forbi uanset pengepung,” udtaler hun.

Velkommen

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Restaurant Nero. Nyd din mad i restauranten eller tag den med hjem.

Kontakt

Skolegade 5, 8000 Århus C
T: +45 86 199 888
E: info@restaurantnero.dk

Åbningstider

Mandag - torsdag: 17.00 - 23.00
Fredag - lørdag: 12.00 - 00.00
Søndag: 12.00 - 21.00