M

Velkommen til

Poco Nero

Italienerne elsker som bekendt en god fællesspisning med et væld af forskellige deleretter og muligheden for at smage lidt af det hele. POCO er derfor en italiensk restaurant, hvor alt bliver serveret som deleretter, der lægger op til social dining i godt selskab.

For ligesom italienerne tror vi på, at deling er samvær. POCO er designet til samtale og fællesskab omkring bordet, og vores koncept gør det nemt at sammensætte en kombination af retter, der giver dig den ultimative sociale madoplevelse.

Poco på italiensk betyder ’lidt’, og det beskriver meget godt, hvad du skal forvente hos os. Lidt af hvert og lidt af det hele. Og så er POCO lidt mindre end sin storesøster, Restaurant Nero i Skolegade. På POCO er der 25 pladser indenfor og 25 pladser udenfor. Maden bliver selvfølgelig lavet med udgangspunkt i det italienske køkken, og alt bliver lavet frisk på stedet. Det siger næsten sig selv.

Og som enhver god fortovscafe, har vi åbent på alle de tidspunkter, du skulle have lyst til at besøge os. Vi kommer til at holde åbent fra morgen til aften – og hvis stemningen er til det – tager vi også hul på nattetimerne.

Vi glæder os til at se dig til brunch, frokost, aftensmad, kaffe, after-dinner cocktails eller blot til en øl i solen.

Menu

Brunch

fra 135,-

Frokost

fra 155,-

Aften

fra 398,-

Ala Carte

fra 38,-

Dessert

fra 89,-

ITALIENSK RESTAURANT I AARHUS

På POCO Nero har vi åbent fra morgen til aften, så du kan få stillet sulten både til brunch, til middag og til aften. 

Dyk ned i vores menukort herunder. 

Brunch

Frokost

Aften

Drikkekort

En kulinarisk gave

VI SØRGER FOR EN NEM, HURTIG OG LÆKKER LØSNING